WeTrust is een gedecentraliseerd financieel serviceplatform dat is gecreëerd om een nieuw en wereldwijd alternatief voor de traditionele financiële diensten van bankinstellingen te bieden. WeTrust levert financiële diensten via hulpmodellen zoals ROSCA, waardoor individuen zowel kredietverstrekkers als kredietnemers kunnen zijn.

WeTrust is opgericht om een wereldwijde en transparante oplossing te bieden voor wederzijdse hulpsystemen, om ervoor te zorgen dat deze toegankelijk zijn voor iedereen met een internetverbinding. Aangezien ROSCA's alleen op bepaalde locaties bestaan en een trustbinding hebben, hebben veel mensen geen toegang tot deze. WeTrust is van plan dit te veranderen met hun eerste product, het ROSCA dApp platform. Het platform zorgt niet alleen voor het feit dat ROSCA's overal beschikbaar zijn, maar ook voor een efficiëntere manier om ze te creëren en aan te sluiten.

De WeTrust ROSCA Dapp is een krediet- en spaarplatform waarmee gebruikers aan en van elkaar kunnen lenen tegen zelfbepaalde rentetarieven. WeTrust wordt gebouwd om een competitief systeem te creëren voor spaarders, om groepskortingen te bevorderen als een manier om individuele doelstellingen te behalen en een goedkope manier te creëren voor de twee miljard zonder bank.

Vitalik Buterin is een van de adviseurs, dat belooft wat.

Entry: $0.30
Target: $1.50 - $2

1

Action to Take

Entry: $0.30
Target: $1.50 - $2